olliemiek.reismee.nl

2e reisdag

Aanvankelijk zouden we vrijdag de 24ste vertrekken maar daar kwam corona tussen. Na een aantal dagen uitzieken zijn we gisterochtend vroeg vertrokken uit Nederland. De eerste dag van onze reis met zo'n 500 kilometer voor de boeg. Was rustig op de weg (04.30 uur) en prima te doen. Rond 10.00 uur al op de plaats van bestemming. Zo'n 50 kilometer onder Hamburg. Een rustige camping met ruime plaatsen en een bistro waar we heerlijk wienerschnitzels hebben gegeten.

Vanochtend na een heerlijk ontbijt in de zon weer op pad gegaan. Vandaag zo'n 400 kilometer op het programma. Bij Hamburg een beetje oponthoud gehad. Langzaam rijden maar nu al in Denemarken. Rustige wegen hier met uitgestrekte landschappen. Net even gestopt voor een broodje en koffie. nog ruim 130 kilometer te gaan.. net voor de grens bij Denemarken een klein hertje langs de snelweg gezien. Hopen dat hij niet gaat oversteken.

Reacties

Reacties

Ellen

Ah dat klinkt goed en echt als vakantie. Goede reis het laatste deel vandaag.

Olav Moelaart

Thx... nog 51 kilometer en dan zijn we waar we vandaag overnachten...

Jenny

Hoi ol en Miek wat leuk dat jullie dat zo doen en ga het zeker jullie verhalen volgen. Nog veel plezier en goede reis naar Noorwegen

Miek

Leuk dat je ons ook volgt Jenny

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!